Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 18 Haziran 2024

Dmitry Vyatkin – Vladimir Yakushev’in Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Vekili olarak atanması üzerine: Böyle bir kelime var – devletçi

Dmitry Vyatkin – Vladimir Yakushev’in Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Vekili olarak atanması üzerine: Böyle bir kelime var – devletçi

2024

Başkanın Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi, Birleşik Rusya Başkanı Dmitry Medvedev’in emriyle Parti Genel Konseyi Sekreter Vekili olarak atandı.
Devlet Duması’ndaki Birleşik Rusya grubunun ilk lider yardımcısı Vladimir Yakushev’in çok deneyimli bir yönetici ve devlet adamı olduğunu belirtti.

“Ama aynı zamanda insanları nasıl dinleyip duyacağını, hem zor hem de sert kararlar almayı biliyor. Ve asıl önemli olan bunların uygulanmasını sağlamaktır” dedi Dmitry Vyatkin .

Birleşik Rusya Başkanı Dmitry Medvedev’in, Ural Federal Bölgesi Cumhurbaşkanlığı Tam Yetkili Temsilcisi Vladimir Yakushev’i partinin Genel Konseyi sekreteri vekili olarak atadığını hatırlayalım . Parti Tüzüğü uyarınca, Kongre ve Birleşik Rusya Genel Konseyi’nin yapısının yenilenmesinden sonra Genel Konsey Sekreteri olacak.

Hoparlör
Vyatkin Dmitry Fedorovich
Vyatkin Dmitry Fedorovich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması’ndaki BİRLEŞİK RUSYA fraksiyonunun Birinci Başkan Yardımcısı
#Vyatkin
#Yakushev
#randevu
#Genel Konsey
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/dmitrij-vyatkin-o-naznachenii-vladimira-yakusheva-vrio-sekretarya-gensoveta-edinoj-rossii-est-takoe-slovo-gosudarstvennik

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.