Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 3 Ocak 2024

Birleşik Rusya, Rostov bölgesinden Artyomovsk yönüne havadan keşif ekipmanı teslim etti

Birleşik Rusya, Rostov bölgesinden Artyomovsk yönüne havadan keşif ekipmanı teslim etti

Askerlere termal kameralı bir quadcopter verildi
“Birleşik Rusya”nın Rostov bölge şubesinin gönüllüleri, Donetsk Halk Cumhuriyeti’nin Artyomovsk’taki (Bakhmut) Kazak saldırı müfrezesi “Fırtına”nın askerlerine başka bir askeri-teknik yardım sağladı.

Rostov bölgesi Yasama Meclisi milletvekili, Shakhtinsky şehri Kazak toplumunun atamanı Dmitry Suvorov “Fırtına” müfrezesinde görev yapıyor .

“Yeni yılı mevzilerimizde kutluyoruz. Askerlerin morali yüksek. Ordumuz ve halkımız bir arada, halk savaşçılara yardım ediyor, bu yüzden “Her şey cephe için, her şey Zafer için!” sloganı tekrar tekrar akıllara geliyor. – Dmitry Suvorov vurguladı.

Çeşitli amaçlar için Rostov gönüllülerinin getirdiği kalın filme de ihtiyacınız olacak. Gönüllüler pakete meyve ve ilaç da koydu.

Müfrezeye ayrıca Genç Muhafız aktivistleri tarafından yapılan siper mumları da verildi.

“Genç Muhafızlar ön cephedeki Don askerlerine sürekli yardım sağlıyor. Bir buçuk yıldır “Genç Muhafız”, Kuzey Askeri Bölge bölgesine gönderilmek üzere farklı amaçlar için farklı boyutlarda siper mumları yapıyor ve bu mumların kullanımı kaynaklardan tasarruf etmemize olanak sağlıyor” dedi Nikolai Romashenko , Rostov bölgesi yasama meclisi yardımcısı, MGER bölge departmanı başkanı .

Daha önce, Birleşik Rusya milletvekilleri ve gönüllüleri, Rostov bölgesinden Fırtına müfrezesine bir aylık yiyecek tedariki teslim etmiş ve ulaşıma yardımcı olmuştu.

Hoparlör
Romaşenko Nikolay Vladimiroviç
Romaşenko Nikolay Vladimiroviç
Bölgesel Siyasi Konsey Üyesi, “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” adlı STK’nın Rostov bölge şubesinin Bölgesel Genel Merkezi başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması’nın yedinci toplantı yardımcısı yardımcısı, milletvekili Yasama Meclisi’nin
#Rostov bölgesi
#bölgeler
#Donetsk Halk Cumhuriyeti
#Romaşenko
#Suvorov
#SVO katılımcılarına yardım
#askeri personele yardım
#Genç gardiyan
#MGER
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-dostavila-oborudovanie-dlya-aerorazvedki-na-artyomovskoe-napravlenie-iz-rostovskoj-oblasti

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.