Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 6 Haziran 2024

Birleşik Rusya’nın desteğiyle FOCOT Bratsk’ta inşa ediliyor

Birleşik Rusya’nın desteğiyle FOCOT Bratsk’ta inşa ediliyor

2024

Spor tesisi halkın partisi programına göre yapılıyor
3 No’lu okulun bulunduğu bölgede açık tip spor ve rekreasyon kompleksi ortaya çıkacak. Kendi topraklarında suni çimli mini futbol, ​​basketbol, ​​​​voleybol ve sokak basketbolu sahaları bulunacaktır. Ayrıca spor çekirdeğine yönelik oyun içi bölgeler, açık hava egzersiz ekipmanlarının bulunduğu GTO sahaları, atış ve uzun atlama alanları da burada düzenlenecek. Projede koşu parkurları ve rekreasyon alanları, 100 koltuklu gölgelikli tribün kurulumu öngörülüyor.

“Burada tüm şehir GTO standartlarını geçecek çünkü site tüm gereksinimleri karşılayacak. Antrenman ve bisiklet yolu içeren bir spor kümesine sahip olacaksınız. Adamlarla konuştuk, şehrin her yerinden buraya geliyorlar” dedi Şehir Duması Başkanı Larisa Pavlova .

Spor sahasının çevresine 25 adet aydınlatma direği yerleştirilecek, otopark yapılacak, rekreasyon alanları düzenlenecek, 500’den fazla ağaç ve çalı dikilecek.

Yeni spor tesisi her yaştan insanın kullanımına açık olacak.

Spor kompleksinin hizmete açılması için son tarih 31 Ekim 2024’tür.

#Irkutsk bölgesi
#spor ve dinlenme merkezi inşaatı
“#insanlarınprogramıER”
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-v-bratske-stroyat-fokot

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.