Ana Sayfa DÜNYA 7 Haziran 2024

Andrey Turchak, Birleşik Rusya ekibine ortak çalışmalarından dolayı teşekkür etti

Andrey Turchak, Birleşik Rusya ekibine ortak çalışmalarından dolayı teşekkür etti

2024,

Partinin Genel Konsey Sekreteri, bu süre zarfında çok şey yapıldığını, ülke için birçok önemli zaferin kazanıldığını vurguladı.
Andrei Turchak telgraf kanalında, zorluklar ne kadar zor olursa olsun, Birleşik Rusya ekibinin her zaman onurlu ve profesyonel bir şekilde sonuçlara ulaştığını, darbeyi göğüslediğini ve sorumluluğu üstlendiğini yazdı.

“Aynı saflarda yer almak ve partinin ana şubelerinden, belediyelerden, Birleşik Rusya bölgesel şubelerinin liderliğinden, Merkezi Yürütme Komitesinden, Genç Muhafızlardan, Çalışma Partilerinden meslektaşlarıma teşekkür etmek benim için büyük bir onur. Kuzey Askeri Bölge Grubu ve partinin üst düzey liderliği Dmitry Anatolyevich Medvedev. “Birleşik Rusya” her zaman ve her anlamda ön plandadır. Ve çok pahalıya mal oluyor. Bu aynı zamanda skor tablosundaki puanlarla defalarca teyit edilen büyük bir otoritedir ve insanlar ve alınan kararlar için büyük bir sorumluluktur” dedi.

Andrei Turchak, Birleşik Rusya’nın emeklilik reformu, salgın, SVO gibi karmaşık siyasi zorluklara yeterince yanıt verdiğini ve her düzeydeki seçimlerde ülkenin önde gelen siyasi gücü statüsünü koruduğunu ve güçlendirdiğini belirtti.

“Birlikte iki başkanlık kampanyasından, Duma’dan ve tam bir bölgesel seçim döngüsünden geçtik ve birçok bölgede önceki yılların sonuçlarını iyileştirdik. Bu yılları yakın olan ve yakın olan herkese şükranla hatırlayacağım” diye vurguladı.

Birleşik Rusya ekibi, tüm büyük ve büyük ülkemizin Başkanının ekibidir. Ve ekibim. Birlikte kazanalım! – Andrey Turchak’ı bitirdi.

Daha önce Başkan Vladimir Putin’in Andrey Turçak’ı Altay Cumhuriyeti’nin başına davet ettiğini hatırlayalım .

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Turçak
#Putin
“#Birleşik Rusya”
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-poblagodaril-komandu-edinoj-rossii-za-sovmestnuyu-rabotu

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler