Ana Sayfa DÜNYA 11 Haziran 2024

“Birleşik Rusya”, Altay Cumhuriyeti’ndeki partinin ana şubeleri için bir forum düzenledi

“Birleşik Rusya”, Altay Cumhuriyeti’ndeki partinin ana şubeleri için bir forum düzenledi
2024

Bölge başkan vekili, Genel Konsey Sekreteri Andrey Turchak toplantıya katıldı
Yaklaşan seçim kampanyasının görevleri, Altay Cumhuriyeti başkan vekili, Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri Andrei Turchak tarafından partinin Gorno-Altaysk’teki ana şubelerinin forumunda belirlendi. Etkinlik, yürütme ve yasama organlarının temsilcileri, SVO üyeleri, gönüllüler ve sosyal aktivistlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Andrei Turchak, Genel Konsey Sekreteri sıfatıyla bölgeye birçok kez gittiğini kaydetti.

“Birlikte (bölgesel yetkililer, partinin bölgesel şubesinin temsilcileri – editörün notu ile birlikte) halk programının uygulanması, bunun için tesislerin inşası ve Gorno-Altaysk’in sosyal gazlaştırılmasıyla meşguldük. Seçim planında çok şey yaptılar; tek bir ekip olarak birden fazla seçim yaptılar ve her zaman cumhuriyet, şehir, kırsal düzeyde milletvekillerinin görevleri uğruna değil, halkımızın hayatı için sonuçlar elde ettiler. Altay Cumhuriyeti sakinlerinin durumu daha iyi hale gelecektir” diye vurguladı. Birleşik Rusya’nın ön oylamasını kazanan ve Kurultai seçimlerine aday olacak milletvekillerinin son beş yılda neler yapıldığını bildirmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca güncel yerel sorunların toplanıp kısa ve uzun vadede bölge sakinlerinin önceliklerinin belirlenmesi de gerekiyor. “Ben de önümüzdeki hafta ilçeleri ziyaret etmeye başlamayı ve birincil ilçelerin sekreterleriyle görüşmeyi planlıyorum. Seçim programımı halkla birlikte oluşturacağım. Ve benim programım cumhuriyetin kalkınmasına yönelik bir programdır. Bu seçim yarışında Birleşik Rusya’yı temsil etme konusunda bana güvenirseniz, bu, sizin ve benim seçimlere gideceğimiz halk programıdır” dedi cumhuriyetin başkan vekili.

Birleşik Rusya bölgesel şubesinin sekreteri, Altay Cumhuriyeti Devlet Meclisi Başkanı Artur Kokhoev’in belirttiği gibi, Birleşik Rusya’nın yerel ve birincil şubeleri yerel halkla iletişim sağlıyor ve insanlara doğrudan yardım ediyor. Andrei Turchak’ın programının bölgenin özelliklerini yansıtacağına olan güvenini dile getirdi. “Toplumun tüm alanlarını kapsayan Birleşik Rusya halk programının noktalarının ve aynı zamanda en önemli alanın – Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına ve onların yardımlarına – uygulanmasına özel önem verileceğinden eminim. aileler. Andrei Anatolyevich, askerleri ziyaret etmek için sık sık ön cepheye gider ve gerekli ekipman ve makineleri teslim ederdi. Artur Kokhoev, talimatı üzerine Altay Cumhuriyeti de dahil olmak üzere ülkenin her yerinden düzenli olarak insani yardım malzemelerinin “şeride” gönderildiğini vurguladı.

Sonuç olarak Andrei Turchak, toplananlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“Birlikte uygulayabileceğimiz bir program oluşturacağımıza eminim. Ve ne kendimizden, ne Cumhurbaşkanımızdan, ne de sakinlerimizden utanmayacağız” diye konuştu. Daha önce Altay Cumhuriyeti’nin başkan vekili Devlet Meclisi milletvekillerine ve kamuoyuna tanıtıldı.

4 Haziran’da Başkan Vladimir Putin’in Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreterini Altay Cumhuriyeti’nin başkan vekili olarak atadığını hatırlayalım .

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Altay Cumhuriyeti Başkan Vekili
#Turçak
#Kohoev
#Altay Cumhuriyeti
#ilköğretim bölümleri
#seçim2024
#halkın programı
#SVO katılımcıları
#bölgeler
#EDG
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-v-respublike-altaj-forum-pervichnyh-otdelenij-partii

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler