Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 12 Haziran 2024

Birleşik Rusya, Rusya Günü arifesinde bölgelerde konserler, yarışmalar, sergiler ve ustalık sınıfları düzenledi

Birleşik Rusya, Rusya Günü arifesinde bölgelerde konserler, yarışmalar, sergiler ve ustalık sınıfları düzenledi

2024

Toplantılara parti ve MGER aktivistleri, milletvekilleri ve gönüllüler katıldı
Magadan bölgesi Armani’de Birleşik Rusya’nın temsilcileri “Rus üç renkli” vatansever bir etkinlik düzenledi.

“Rus arması bulunan rozetlere iliştirilen ulusal bayrağın renklerindeki kurdeleleri ilk alan Armani’deki tek okul öncesi kurumunun çalışanları ve öğrencileri oldu. Daha sonra köyün diğer sakinleri de eyleme katıldı” dedi Arman yerel şubesinin genel sekreteri Marina Kirichenko .

Evensk’te “Rus bayrağıyla bisiklete binmek” etkinliği düzenlendi. Yerel parti şubesi sekreteri Vladimir Velichko, köy sakinlerini Rusya Günü’nde tebrik etti. Ayrıca SVO’ya katılan yurttaşlara da şükran sözlerini dile getirdi.

Seymchan’da Birleşik Rusya milletvekilleri “Anavatanım – Rusya” eylemine katıldı.

Ve Magadan’da üç rengi kaldırdılar. Ciddi etkinlik Çocuk ve Gençlik Yaratıcılığı Evi’nin yanında gerçekleşti.

Birleşik Rusya, Ulyanovsk’ta “üç renkli Rus” kampanyası düzenledi: parti aktivistleri bölge sakinlerine Rus bayrağının renklerinde kurdeleler dağıttı.

“Eylemimiz Anavatan için gurur ve sevgiyi ifade etmenin başka bir yoludur. Bu nedenle, Rusya Günü arifesinde, yarınki tatili Rusya’nın ayrılmaz bir parçası olan bayrakla kutlayabilmeleri için kasaba halkına üç renkli kurdeleler dağıttık” dedi. Birleşik Rusya Genç Muhafızları bölge departmanı başkanı Danila Akimov .

Eyleme Birleşik Rusya’nın Nikolaev yerel şubesi de katıldı. Aktif uzun ömür için İlham Merkezi’nde ziyaretçilere bayraklar ve üç renkli kurdeleler takdim edildi.

Orel’de Rusya Günü arifesinde Birleşik Rusya, Donetsk’teki Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına yardım gönderdi. Tıbbi ekipman, ilaçlar, ilk yardım malzemeleri, yanık önleyici ilaçlar, kardiyograf ve taktik tıbbi çantaları içerir. Kargo, Rusya Günü’nde Havadan keşif şirketine teslim edilecek.

“Birlikte Orel ve bölgeden çok sayıda adam görev yapıyor, onlarla sürekli temas halindeyiz. Onların tüm isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Askerler ön saflarda görev yapıyor ve ek malzeme, tıbbi malzeme, su, bozulmayan gıda ve hijyen ürünlerine ihtiyaç duyuyor. Bir sonraki paketimizi Rusya Günü’nde alacakları sembolik. Bu, ülkemiz için birlik ve gurur bayramıdır” dedi partinin Oryol bölge şubesi sekreteri Leonid Muzalevski .

Kamçatka’da parti temsilcileri gençler ve emekliler için RosKviz düzenledi. Entelektüel oyunun soruları Rusya’nın tarihi, kültürü ve coğrafyasıyla ilgiliydi.

“ Rusya’nın bin yıllık bir tarihi var ve onun tüm dönemlerini bilmek çok önemli. Her dönemde büyük başarılar elde edildi. Ve Kiev Rus’ta, Muskovit krallığında, Rusya İmparatorluğu’nda, Sovyetler Birliği’nde ve şimdi Rusya Federasyonu’nda. Ve farklı nesillerin bu oyunda yer alması çok iyi” dedi Kamçatka Bölgesi’ndeki “Eski Nesil” parti projesinin koordinatörü ve Birleşik Rusya destekçilerinin Sivil Girişimlerini Destekleme Merkezi’nin bölgesel koordinatörü Vladimir Ageev .

Çelyabinsk bölgesinde, partinin Traktorozavodsk yerel şubesinin genel sekreteri Evgeny Komissarov, ciddi bir törenle bölgenin genç sakinlerine ilk pasaportları takdim etti.

Çeçen Cumhuriyeti’nde ise Rusya Günü vesilesiyle asfalt üzerine tebeşirle çizim yarışması düzenlendi. Ayrıca ilçelerde geleneksel olarak üç renkli kurdeleler dağıtıldı ve genç vatandaşlara yönelik pasaport takdim törenleri düzenlendi.

Birleşik Rusya’nın Çeçen şubesinin bölgesel yürütme komitesi başkanı Adlan, “Kocaman ülkemizin sakinlerinin özel bir öfkesi var: Koşullar ne kadar zor olursa olsun, ekonomimizi, sosyal alanımızı, bilimimizi, sanatımızı güçlendirmeye devam ediyoruz” dedi. Dinaev .

Hoparlör
Muzalevsky Leonid Semenoviç
Muzalevsky Leonid Semenoviç
Partinin Oryol bölge şubesi sekreteri, Oryol bölge Halk Temsilcileri Konseyi Başkanı
#Rusya Günü
#bölgeler
#Magadan Bölgesi
#Kirichenko
#Ulyanovsk bölgesi
#Akimov
#Oryol Bölgesi
#Muzalevsky
#Kamçatka Krayı
#Ageev
#Çelyabinsk bölgesi
#Komiserler
#Çeçen Cumhuriyeti
#Dinaev
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-preddverii-dnya-rossii-edinaya-rossiya-organizovala-koncerty-konkursy-vystavki-i-master-klassy-v-regionah

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.