Ana Sayfa SİYASET 16 Mayıs 2024

“Birleşik Rusya, Habarovsk Bölgesi Nekrasovka köyündeki bir okula Kahraman Masası kurdu

“Birleşik Rusya, Habarovsk Bölgesi Nekrasovka köyündeki bir okula Kahraman Masası kurdu

2024

Anıt eğitim yeri, eğitim kurumu mezununun adını taşıyacak
Andrey Nikolenko dokuz sınıftan mezun oldu ve “Lokomotif Sürücü Yardımcısı” mesleğini aldı. 2022 yılında özel bir askeri operasyon bölgesine seferber edildi, motorlu tüfek biriminde operatör-topçu olarak görev yaptı ve Donetsk Halk Cumhuriyeti’nin sınırlarını korudu. 11 Ağustos 2023’te öldü.

“Andrey büyük saygı görüyor çünkü seferberlik sırasında gerçek bir erkek kararı verdi ve Kuzey Askeri Bölgesine gitti. Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında büyükbabalarının yaptığı gibi onur ve vicdana göre hareket etti. Umarım Kahramanın adı, hayatı, askeri başarıları ve başarıları sonsuza kadar hafızamızda kalacaktır. Bunu gelecek nesillere aktaracağız” dedi Habarovsk bölgesi başkanı Alexander Yats .

Birleşik Rusya’nın ” Yeni Okul ” parti projesi kapsamında başlattığı “Kahramanın Partisi” eğitim projesinin, okul çocuklarına yiğit bir eylemde bulunan ve kişisel cesaret gösteren yurttaşlar hakkında erişilebilir bir biçimde anlattığını hatırlayalım. Okul sıralarında, kahramanlar hakkında bilgi içeren resmi portala bağlantı içeren, mobil cihazlar için bir QR kodu bulunmaktadır. Böyle bir masada oturma hakkı, öğrencilere çalışmalarında mükemmellik ve okul yaşamına aktif katılım için verilmektedir.

#Habarovsk bölgesi
#bölgeler
#partiprojeleri
#yeni okul
#parthero
#SVO katılımcıları
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-ustanovila-partu-geroya-v-shkole-sela-nekrasovka-habarovskogo-kraya

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.