Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 31 Mayıs 2024

Birleşik Rusya ve Federal Toprak Kullanımı Ajansı Addis Ababa’da yeni bir sergi açtı

Birleşik Rusya ve Federal Toprak Kullanımı Ajansı Addis Ababa’da yeni bir sergi açtı

2024,

Karpinsky jeolojik sınıfına göre çalışır
Tüm etkinlikler şehrin bilim camiasında büyük ilgi uyandırdı: öğrenciler ve üniversitelerin jeoloji bölümlerinin temsilcileri, aynı zamanda okul çocukları ve medya Rus uzmanlarla buluşmaya geldi.

Ayrıca Enstitü Genel Müdürü A.P. Karpinsky Pavel Khimchenko jeolojik konularda bir dizi ders verdi.

İlk jeolojik “Karpinsky Sınıfı”nın 15 Aralık’ta Gana Cumhuriyeti’nin başkenti Akra’da açıldığını hatırlatalım. İkinci sınıf Etiyopya’da – Addis Ababa’da ortaya çıktı. Proje, Rus jeoloji okulunun yurtdışındaki tanıtımının bir parçası olarak, yer bilimlerine adanmış ortak eğitim ve sosyal yardım merkezleri temelinde uygulanıyor. Operatör, adını taşıyan Tüm Rusya Bilimsel Araştırma Jeoloji Enstitüsü’dür. A.P. Karpinsky, Genel Müdür Pavel Khimchenko tarafından yönetiliyor.

#Khimchenko
#jeoloji sınıfı
#Etiyopya
#Rosnedra
#Karpinsky’nin sınıfı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-i-federalnoe-agentstvo-po-nedropolzovaniyu-otkryli-novuyu-ekspoziciyu-v-addis-abebe

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.