Ana Sayfa GÜNDEM 17 Ocak 2024

Drift bisikleti, inşaat seti, spor bisikleti: “Birleşik Rusya” çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürdü

Drift bisikleti, inşaat seti, spor bisikleti: “Birleşik Rusya” çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürdü

2024

Dilek Ağacı kampanyasıyla özel ihtiyaç sahibi çocukların, yetimlerin ve özel harekât katılımcılarının çocuklarının dilekleri gerçeğe dönüşüyor
Saransk’tan ikinci sınıf öğrencisi Anastasia , Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesi sekreteri Mordovya başkanı Artyom Zdunov ile görüşme planları yaptı . Nastya’nın annesi Svetlana şöyle açıkladı: Küçük yaşlardan beri kızı ülkedeki olaylarla ve politikacıların çalışmalarıyla çok ilgileniyordu.

Parti Yüksek Konseyi Bürosu üyesi Kuzbass Valisi Sergei Tsivilev , Kiselevsk’ten 17 yaşındaki Mark ve köyünden 7 yaşındaki Andrei’nin dilekleriyle Kremlin’deki Noel ağacından topları kaldırdı. Proskokovo, Yurga belediye bölgesi. Peder Frost ve Snow Maiden, Mark’a bir drift bisikleti ve şekerler verdi. Andrey – bir Lego yapıcısı ve tatlı bir hediye.

Trans-Baykal Bölgesi Senatörü Sergei Mihaylov, Baleysky bölgesindeki Aliya köyüne geldi ve burada 12 yaşındaki Masha’nın Yeni Yıl rüyasını sıcak bir kürk mantoyla gerçekleştirdi.

Penza Şehri Duması’nın Birleşik Rusya fraksiyonunun üyesi Yuri Kryachko, Artyom’a bir inşaat seti hediye etti .

Birleşik Rusya üyesi, “Bütün çocukların bayramını kutluyor, tüm hayallerinin gerçekleşmesini, ilginç oyuncaklar ve oyunlar diliyorum” dedi.

Orenburg bölgesinde, babası özel bir askeri operasyonda yer alan bir çocuk için uzun süredir devam eden bir spor bisikleti hayali, Yasama Meclisi milletvekili Svetlana Aleshina tarafından gerçekleştirildi .

Eyleme Buguruslan Kent Konseyi’ndeki Birleşik Rusya grubunun milletvekili Lyudmila Koval da katıldı . 4 yaşındaki Veronica’nın büyük hayaliyle ağaçtan topu aldı . Kızın dileği yumuşak bir oyuncaktı.

Lyudmila Koval, “Hem çocuklar hem de yetişkinler mucizelere ve herkesi iyi değişikliklerin beklediği masalsı sihir dünyasına inanmak istiyor” dedi.

Parti üyesi, Novotroitsk başkanı Denis Menshikov, İlyasov ailesinin çocuklarının yeni yıl dileklerini yerine getirdi . Oyuncaklar, spor malzemeleri, ansiklopedi ve scooter aldılar.

“Rusya’da 2018’den bu yana düzenlenen yardım etkinliğinin ana hedefi çocuklara neşe ve Yeni Yıl büyüsü hissi vermek. Novotroitsk ilk kez 2020’de katıldı. Eminim ki mucizeler gerçekleşmeli ve çocukların hayalleri gerçekleşmeli” dedi Denis Menshikov.

Buna karşılık Novotroitsk Belediye Meclisi üyesi Alexander Netrebko, kız kardeşler Anna ve Anastasia’ya yerel parti şubesinden hediyeler takdim etti.

Hoparlör
Zdunov Artyom Alekseeviç
Zdunov Artyom Alekseeviç
Parti Genel Konsey Üyesi, Partinin Mordovya bölge şubesi Sekreteri, Mordovya Cumhuriyeti Başkanı
#Zdunov
#Mordovya Cumhuriyeti
#Dilek Ağacı
#Tsivilev
#Kemerovo bölgesi – Kuzbass
#Transbaykal bölgesi
#Mihailov
#Penza
#Kryachko
#bölgeler
#Orenburg bölgesi
#Aleshina
#Koval
#Menşikov
#Netrebko
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/drift-bajk-konstruktor-sportivnyj-velosiped-edinaya-rossiya-ispolnila-mechty-detej

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.