Ana Sayfa DÜNYA 31 Mayıs 2024

Andrey Turchak: Vologda Bölgesi Vali Vekili Georgy Filimonov, bölge başkanı seçimi için Birleşik Rusya’dan aday gösterilecek

Andrey Turchak: Vologda Bölgesi Vali Vekili Georgy Filimonov, bölge başkanı seçimi için Birleşik Rusya’dan aday gösterilecek

2024,

Parti Başkanı Dmitry Medvedev ile mutabakata varılarak, Genel Konsey Başkanlığı, Georgy Filimonov’u Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesinin sekreter vekili olarak atadı.
Genel Konsey Sekreteri Andrei Turchak, Vologda’da yerel ve birincil şubelerin sekreterleriyle yaptığı toplantıda, Cumhurbaşkanının Georgy Filimonov’a olan güvenini dile getirerek onu vali vekili olarak atadığını vurguladı.

“Artık parti ve bölgesel liderliğin tek bir ekip olarak çalışması her zamankinden daha önemli. Seçim zaferi, zafer uğruna değil, bölge halkının hayatının niteliksel olarak değişmesi için olmalıdır. Mart 2024’te Cumhurbaşkanımızın etrafında birleşerek ona destek sağladık. Seçim kampanyasını verimli bir şekilde yürüten bölge müdürlüğüne teşekkür ederiz. Aynısı, vali ve Vologda Şehir Duması seçimlerinin yapılacağı Eylül ayında da gerçekleşmeli” dedi.

Andrei Turchak, bölgedeki parti aktivistlerinin karşı karşıya olduğu görevlerin, ulusal kalkınma hedeflerine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ve Hitap’taki talimatların uygulanmasıyla ilgili olduğunu vurguladı.

“Federal düzeyde, Birleşik Rusya yasama çalışmalarına ilişkin planları zaten onayladı. Halkın programında değişiklikler hazırlıyoruz. Tüm bölge müdürlüklerimiz bu süreçlere dahil oluyor. Vologda da,” dedi Andrey Turchak.

Bölgenin mutlak önceliği cepheye ve yeni bölgelerin sakinlerine yardım etmeye devam ediyor.

“Burada (bölgede – yaklaşık olarak) SVO çalışma grubu tarafından onaylanan tek bir standarttan alınan 20 destek tedbirinden 16’sı uygulandı. Ek olarak bölgesel yardım önlemleri de mevcuttur. Bölge, Donbass ve cephe hattına 2,5 bin ton insani yardım gönderdi. LPR’deki Alchevsk ciddi destek alıyor,” diye açıkladı Genel Konsey Sekreteri.

Bir diğer çalışma alanı ise altyapı geliştirmedir.

“Ülke genelinde yolların inşası ve onarımı, avluların ve kamusal alanların iyileştirilmesi, okulların, anaokullarının, üniversite yurtlarının, hastanelerin ve kamu hizmetlerinin büyük onarımlarına yönelik programlar genişletilecek. Tüm bu görevler halkın programına yansıtılacaktır. Her bölgede parti desteği düzenlenecek. Bu nedenle çabaların koordinasyonu bizim için önemli; böylece parti ve bölgesel liderlik tek bir ekip olarak çalışabilir” dedi.

Georgy Filimonov da Birleşik Rusya’ya güvenlerinden dolayı teşekkür etti.

“Tüm planlarımızı ancak birlikte hayata geçirebiliriz. Bu, strateji 2.0’dır (Vologda bölgesi için kalkınma stratejisi – editörün notu), temel sosyo-ekonomik görevler, konut ve toplumsal hizmetlerin geliştirilmesi, sağlık hizmetleri, altyapı, inşaat. Çalışmalarımı sizlerin desteğine odaklıyorum ve güveniniz için teşekkür ediyorum” dedi. Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesinin sekreteri.

Partideki yardımcısı, o zamana kadar sekreterlik görevini yürüten Vologda bölgesi yasama meclisinin başkanı Andrei Lutsenko olacak.

“Ekibimizin, Vologda bölgesindeki Birleşik Rusya ekibinin ve her sakinin yararına çalıştınız. Ve siz şimdi de bunu yapmaya devam ediyorsunuz” diye vurguladı Andrey Turchak.

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Vologda Bölgesi
#Turçak
#Filimonov
#Lutsenko
#bölgeler
#seçim2024
#sosyoekonomik kalkınma
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-vrio-gubernatora-vologodskoj-oblasti-georgij-filimonov-budet-vydvinut-ot-edinoj-rossii-na-vybory-glavy-regiona

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler