Ana Sayfa DÜNYA 11 Haziran 2024

MGER ve Gönüllü Şirket Rusya Günü için yeni bölgelerde etkinlikler düzenliyor

MGER ve Gönüllü Şirket Rusya Günü için yeni bölgelerde etkinlikler düzenliyor

2024

64’üncü gönüllü çıkarma ekibi yeni bölgelere gitti
Parti başkanı, Mariupol, Lisichansk, Severodonetsk, Energodar, Zhelezny Limanı ve Skadovsk sokaklarında parti aktivistlerinin sakinleri Rusya Günü’nde tebrik edeceğini, onlara üç renkli kurdeleler vereceğini, çocuklar için tematik ustalık sınıfları ve sınavlar düzenleyeceklerini ve şenlikli flaş gösteriler düzenleyeceklerini söyledi. Genç Muhafızların merkez karargahı Birleşik Rusya” Alexander Amelin .

“Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerini ziyaret edelim. Ayrıca gönüllüler çocukların boş zaman aktivitelerini organize etmeye, hastane ve kliniklerde yardım etmeye ve yaşlı nesillere hedefe yönelik yardım sağlamaya devam edecek” diye ekledi.

30 Mart 2022’den bu yana “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” ve “Gönüllü Bölük”ten bir gönüllü müfrezesinin sürekli olarak yeni bölgelerde konuşlandırıldığını hatırlatalım. Bölge sakinlerine hedefe yönelik yardım sağlıyor, hastanelerde ve kliniklerde çalışıyor, çocuklar için boş zaman etkinlikleri düzenliyor ve Rus askeri personeline ve doktorlara yardım ulaştırıyorlar.

 

Hoparlör
Amelin Alexander Nikolayeviç
Amelin Alexander Nikolayeviç
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK Merkez Karargahı Başkanı
#Ameline
#Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları
#Rusya Günü
#bölgeler
#gönüllüşirket
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/mger-i-volonterskaya-rota-organizuyut-v-novyh-regionah-meropriyatiya-ko-dnyu-rossii

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler