Ana Sayfa DÜNYA 7 Haziran 2024

Zafer Bayramı’nda “Eski Nesil” parti projesinin etkinliklerine 615 binden fazla kişi katıldı

Zafer Bayramı’nda “Eski Nesil” parti projesinin etkinliklerine 615 binden fazla kişi katıldı

2024,

“Çiçek Açan Mayıs” kampanyasının üç binden fazla etkinliği ülkenin tüm bölgelerinde gerçekleşti.
Parti projesi katılımcıları, gönüllüler ve Genç Muhafız üyeleriyle birlikte sabit sosyal hizmet kuruluşlarının bölgelerini temizlediler, çiçekler ve ağaç fideleri diktiler. Bu çalışmaya 18 binden fazla gönüllü katıldı.

“9 Mayıs hepimiz için özel bir gün. Büyük Vatanseverlik Savaşı’nın cephelerinde savaşanları şükranla anıyoruz. Sovyet halkının ölümsüz başarısı sonsuza kadar kalbimizde kalacak. Ve 11. kez, proje katılımcıları Zafer Bayramı için şenlikli etkinlikler düzenliyor ve aynı zamanda yaşlı vatandaşlara hedefli yardım sağlıyor” dedi “Eski Nesil” parti projesinin federal koordinatörü Senatör Galina Karelova.

Birleşik Rusya aktivistleri, tıbbi ve sosyal hizmet görevlileri ile birlikte federal ve bölgesel milletvekilleri, gazilerin ve ev cephesinde çalışanların evlerini ziyaret etti. Bayram dolayısıyla 22 bine yakın yaşlı vatandaşa hediye ve ev yardımları yapıldı. Gönüllüler, Tüm Rusya’nın “Gaziye Gitmek” kampanyası kapsamında altı binden fazla yaşlı insanın evini temizledi.

Ayrıca “Eski Nesil” parti projesinin katılımcıları ikinci kez “Zafer Valsi” etkinliğini gerçekleştirdi. Savaş yıllarının müzikleri eşliğinde 2,1 binden fazla dans gecesine yaklaşık 103 bin kişi katılabildi.

Hoparlör
Karelova Galina Nikolaevna
Karelova Galina Nikolaevna
Federal parti projesi “Eski Nesil” koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı, federal yapı, bölgesel politika, yerel yönetim ve Kuzey işleri
#Karelova
#Eski jenerasyon
#partiprojeleri
#9 Mayıs
#Zafer günü
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/bolee-615-tysyach-chelovek-prinyali-uchastie-v-akciyah-partproekta-starshee-pokolenie-ko-dnyu-pobedy

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler