Ana Sayfa GÜNDEM 17 Ocak 2024

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Çelyabinsk bölgesindeki bir okulda büyük yenileme çalışmaları tamamlandı

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Çelyabinsk bölgesindeki bir okulda büyük yenileme çalışmaları tamamlandı

2024

Çalışma partinin halk programına ve “Yeni Okul” parti projesine göre gerçekleştirildi.
31 No’lu Kartalinskaya okulunda genel inşaat işleri yapıldı, tavanlar ve kanalizasyon sistemleri onarıldı, otomatik yangın alarmları kuruldu, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı ve iletişim ağları değiştirildi. Binada ayrıca kapı blokları ve pencere pervazları kısmen değiştirilmiş, yemekhaneye teknolojik ekipmanlar alınmıştır. Tüm sınıflara yeni mobilyalar ve modern bilgisayar ekipmanları yerleştirildi.

Büyük yenileme çalışmaları tamamlandı, okul yenilenen duvarları içerisinde öğrencileri ağırlamaya hazır. Eğitim kurumunun büyük açılışı Şubat ayı başlarında planlanıyor.

“Asıl görevimiz, öğretim elemanları ve öğrenciler için konforlu, modern öğrenme koşulları yaratmaktı ve bu görev başarıyla tamamlandı. Temel ve ek derslerin yürütülmesi için gerekli koşullara ek olarak, çocukların dinlenmesi ve etkileşime girmesi için modern platformlar ve alanlar ortaya çıktı,” dedi proje çalışmalarından sorumlu yerel parti şubesi sekreter yardımcısı Arseny Kulichkov .

2023 yılında okul revizyon programı Çelyabinsk bölgesindeki 11 eğitim kurumunu içeriyordu: Miass, Ozersky, Snezhinsky, Trekhgorny, Lokomotivny kentsel bölgeleri, Kartalinsky ve Uysky ilçeleri.

2024 yılında bölgedeki 6 okulda daha yenileme çalışmaları başlayacak.

#Çelyabinsk bölgesi
#partiprojeleri
#Yeni okul
#bölgeler
#revizyon
#halkın programı
#modernizasyon
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-shkole-chelyabinskoj-oblasti-pri-podderzhke-edinoj-rossii-zavershilsya-kapremont

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.