Ana Sayfa DÜNYA 31 Mayıs 2024

Andrey Turchak: Vologda sakinlerinin Osanovskaya Korusu Parkı’nın iyileştirilmesine yönelik önerileri dikkate alındı

Andrey Turchak: Vologda sakinlerinin Osanovskaya Korusu Parkı’nın iyileştirilmesine yönelik önerileri dikkate alındı

2024

Tesisin iyileştirilmesinin ikinci aşaması, Birleşik Rusya ve İnşaat Bakanlığı tarafından her yıl yapılan oylamada 10 binden fazla Vologda sakini tarafından desteklendi.
Parti Genel Konseyi sekreteri, bölge valisi vekili Georgy Filimonov ile birlikte parkı denetlerken, kamusal alanların modernizasyonuna ilişkin kararların bölge sakinleriyle diyalog halinde alınmasının önemli olduğunu belirtti .

“Birleşik Rusya”, halk programının nesnelerinin izlenmesi sırasında bölge sakinleriyle birlikte, işin hem kalitesine hem de son teslim tarihlerine uyulmasını sağlayacaktır. Bazen bölgelerin tam olarak nasıl yenilenmesi gerektiğini herhangi bir yöneticiden veya güçlü şirket yöneticisinden daha iyi biliyorlar. Bugün parkta durduğumuzda Vali Vekili Georgy Filimonov ve bana Osanovskaya Korusu’nda başka ne görmek istedikleri söylendi. Teklifler kaydedildi ve dikkate alındı” dedi Andrey Turchak .

“Rahat Bir Kentsel Ortamın Oluşturulması” (FCES) programı Hükümet tarafından 2017 yılından bu yana uygulanmaktadır. Birleşik Rusya partisinin “Kentsel Çevre” projesine dayanmaktadır. Avlu alanlarının ve halka açık rekreasyon alanlarının iyileştirilmesinde sakinlerin istekleri ve girişimleri dikkate alınmaktadır.

2024 yılında şehrin çevre tesisleri için yapılan oylamaya 17 milyondan fazla kişi katıldı. İnşaat Bakanlığı’nın Birleşik Rusya ile birlikte yürüttüğü oylamaya 17 bin parti gönüllüsü yardım etti.

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Turçak
#Vologda Bölgesi
#halkın programı
#gelişim
#halka açık yerler
#Minstroy
#şehirçarşamba
#Filimonov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-predlozheniya-zhitelej-vologdy-po-blagoustrojstvu-parka-osanovskaya-rosha-vzyaty-v-rabotu

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler