Ana Sayfa GÜNDEM 12 Haziran 2024

Birleşik Rusya’nın desteğiyle SVO katılımcılarının aileleri Kırım’da tatil yaptı

Birleşik Rusya’nın desteğiyle SVO katılımcılarının aileleri Kırım’da tatil yaptı

2024

Karadeniz kıyısındaki Morskoye köyünde bir hafta geçirdiler
18 askeri aile için sahile yakın bir otelde konaklama ayarladılar ve ayrıca bir eğlence programı hazırladılar: film izlemek, cip gezileri, yunus akvaryumunu, Taigan aslan parkını ve yarımadanın diğer pitoresk yerlerini ziyaret etmek.

Tatilin düzenlenmesine yardım, Birleşik Rusya’nın Lugansk bölge şubesi sekreteri, LPR Halk Konseyi başkanı Denis Miroshnichenko ve Devlet Duma milletvekili Viktor Vodolatsky tarafından sağlandı .

“İnsanlara yardım etmek, özellikle savunucularımızın ailelerine yardım etmek, Birleşik Rusya’nın önceliklerinden biri olmaya devam ediyor. SVO katılımcılarının hem çocukları hem de diğer aile üyeleri için düzenli olarak tatiller düzenliyoruz. Çocuklar bizim geleceğimizdir ve onların savaştan uzak durabilmeleri, rahatlayabilmeleri, sağlıklarına kavuşabilmeleri, yeni deneyimler kazanabilmeleri çok önemli. Herkesin geziden sadece en parlak ve en iyi izlenimleri edinmiş olmasından çok memnunuz” dedi Denis Miroshnichenko.

Hoparlör
Miroshnichenko Denis Nikolayeviç
Miroshnichenko Denis Nikolayeviç
Partinin Lugansk bölge şubesi sekreteri, Lugansk Halk Cumhuriyeti Halk Konseyi Başkanı
#bölgeler
#SVO katılımcıları
#Miroshnichenko
#Vodolatsky
#Kırım Cumhuriyeti
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-v-krymu-otdohnuli-semi-uchastnikov-svo

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.