Ana Sayfa GÜNDEM 12 Haziran 2024

Birleşik Rusya eylemcileri en uzun üç renkli kurdeleyi uzatmak için Moskova’da bir flaş kalabalık düzenlediler

Birleşik Rusya eylemcileri en uzun üç renkli kurdeleyi uzatmak için Moskova’da bir flaş kalabalık düzenlediler

2024

Etkinlik Rusya Günü’ne denk gelecek şekilde zamanlandı
Eyleme başkentin güney bölgesinin 200’den fazla sakini katıldı. Chertanovo Central’daki kordodromun topraklarında 55 metrelik üç renkli bir gergi gerdi. Bayrağın toplam alanı 247 metrekareydi. M.

“Bugün Tüm Rusya spor maratonu “Rusya’nın Gücü” kapsamında 55 metre uzunluğunda üç renkli bir kurdele geren bir flaş mob düzenledik. Moskova’daki “Çocuk Sporları” parti projesinin koordinatörü Dmitry Khlestov, Rusya’nın tüm sakinlerini yaklaşan tatil Rusya Günü’nde kutluyor, herkese sağlık, mutluluk, barış ve sevgi diliyorum” dedi .

“Rusya’nın Gücü” maratonu kapsamında tarihteki ilk Belaruslu atlet ve Kyokushinkai karatede dünya şampiyonu Ekaterina Yushkevich tarafından da toplu egzersizler gerçekleştirildi. Adamların yüksek düzeyde spor eğitimi sergilediğini belirterek, yaklaşan Rusya Günü’nde herkesi tebrik etti.

Hoparlör
Khlestov Dmitry Vladimirovich
Khlestov Dmitry Vladimirovich
2 Nolu PA Partisi Sekreteri Tsaritsyno Güney İdari Okrugu, Tsaritsyno belediye bölgesi başkanı, SDMO yardımcısı, Devlet Bütçe Kurumu Merkez Evi “Kişilik” müdürü
#Khlestov
#Moskova
#rusya bayrakları
#flash moblar
#Rusya Günü
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aktivisty-edinoj-rossii-organizovali-v-moskve-fleshmob-po-rastyagivaniyu-samoj-dlinnoj-lenty-trikolora

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.