Ana Sayfa GÜNDEM 7 Temmuz 2022

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Milletimizin en temel değerlerinden olan; sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı dini bayramlarımızdan olan bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirebilmeleri için güvenlik güçlerimiz; insan ve çevre sağlığının korunması, kurbanlık satışı ve kesimlerinin sağlıklı ve hijyenik şartlarda yapılması için kurban kesim komisyonlarımız ve ilgili diğer kurumlarımız tarafından gerekli tedbirler alınmıştır.

Bayramlarımızın milletçe sevinç ve kederlerimizi paylaşmak, birlik, beraberlik ve dayanışmamızı pekiştirmek için önemli bir fırsat olarak değerlendirilmesi temennisiyle vatanın bölünmezliği, milletimizin bağımsızlığı ve ülkemizin bekası uğruna şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyor, kahraman gazilerimizi ve ailelerini minnet ve şükranla anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere TARIMKON Ailesi ve Ankaralı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA