Ana Sayfa GÜNDEM 7 Haziran 2024

Stavropol Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın desteğiyle bir çocuk sanat okuluna yeni müzik aletleri verildi

Stavropol Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın desteğiyle bir çocuk sanat okuluna yeni müzik aletleri verildi

2024

Bunlar, diğer şeylerin yanı sıra, partinin popüler programına göre satın alınmıştı.
Foothill Bölgesi’ndeki Essentuki köyündeki eğitim kurumuna üç piyano, bir kuyruklu konser piyanosu, iki keman ve “koro barları”nın yanı sıra müzik ders kitapları da verildi.

“Artık çocuklar güncel enstrümanlarla pratik yapabilecek ve yenilerini keşfedebilecek. Yeni araçlar için ayrılan toplam miktar federal, bölgesel ve yerel bütçelerden beş milyon rubleyi aştı” dedi yerel parti şubesi sekreteri ve Predgorny bölgesi başkanı Nikolai Bondarenko.

Hoparlör
Bondarenko Nikolay Nikolayeviç
Bondarenko Nikolay Nikolayeviç
Stavropol Bölgesi Predgorny Belediye Bölgesi Başkanı, Bölgesel Siyasi Konsey üyesi, Yerel Siyasi Konsey üyesi, Partinin yerel şubesi Sekreteri
#Stavropol bölgesi
#halkın programı
#çocuk sanat okulu
#bölgeler
#Bondarenko
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-stavropolskom-krae-pri-podderzhke-edinoj-rossii-detskaya-shkola-iskusstv-poluchila-novye-muzykalnye-instrumenty

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.