Ana Sayfa DÜNYA 10 Eylül 2024

Soçi’de Birleşik Rusya Kadın Hareketi’nin katılımıyla üreme sağlığı ve genç ailelere devlet desteği konuları görüşüldü

Soçi’de Birleşik Rusya Kadın Hareketi’nin katılımıyla üreme sağlığı ve genç ailelere devlet desteği konuları görüşüldü
2024,

Yuvarlak masaya doktorlar, bilim insanları, sağlık uzmanları, devlet yetkilileri ve yerel yönetimlerin temsilcileri katıldı.
Tüm Rusya’yı kapsayan bilimsel ve pratik seminer “Rusya’nın Üreme Potansiyeli: Versiyonlar ve Çelişkiler” yerinde, Devlet Duma milletvekili, ” Birleşik Rusya Kadın Hareketi ” parti projesinin “Aile Sağlığı” başkanı Veronika Vlasova tartıştı toplantı katılımcıları ile anne ve çocuk sağlığı konuları, geleceğin ebeveynleri ve genç öğrenci aileleri için hükümetin sosyal destek önlemleri.

Toplantıda 1 Eylül’de yürürlüğe giren federal yasalar gözden geçirildi. Bunlar arasında kırsal kesimde yaşayanlar için ilaç bulunabilirliğini ve yetim hastalığı olan çocuklara desteği düzenleyen yasalar, çocuklara enerji içeceği satışının ve uyuşturucuların teşvikinin yasaklanması, çocukların erken fiziksel gelişimi ve gelişim merkezlerinin yasal statüsü yer alıyor. kapsayıcı eğitim.

Ayrıca vatandaşların yaşam beklentisi kalitesinin iyileştirilmesi ve ulusal üreme potansiyelinin artırılmasıyla ilgiliydi.

“Kadınlara ve çocuklara tıbbi bakım sağlamak, Devlet Duma Sağlığın Korunması Komitesi’nin öncelikli çalışma alanlarından biridir. Ülkede üreme tıbbının desteklenmesi ve geliştirilmesi konuları, kadınların, ailelerin sağlığının ve modern Rusya’nın demografik istikrarının sağlanmasında kilit rol oynamaktadır. Toplantı, ülkenin üreme potansiyeline ilişkin temel konuları, kadın hastalıkları ve doğum alanındaki yenilikleri kanıta dayalı tıp perspektifinden tartışmamıza ve deneyim ve bilgi alışverişinde bulunmamıza olanak sağladı” dedi Veronika Vlasova.

Hoparlör
Vlasova Veronika Valerievna
Vlasova Veronika Valerievna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı, Sağlığı Koruma Komitesi üyesi, Tıp Bilimleri Adayı, Rusya Federasyonu Onurlu Doktoru, federal parti projesi “Kadın Hareketi”nin “Aile Sağlığı” yönünün koordinatörü Birleşik Rusya”
#Krasnodar bölgesi
#bölgeler
#Vlasova
#partiprojeleri
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#annelikveçocukluk
#aile desteği
#çocukluaileleredestek
#üremesağlığı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-sochi-pri-uchastii-zhenskogo-dvizheniya-edinoj-rossii-obsudili-voprosy-reproduktivnogo-zdorovya-i-gospodderzhku-molodyh-semej

, , , , , , ,

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler