Ana Sayfa GÜNDEM 18 Ocak 2024

Onarım, ekipman ve evrak işlerinde yardım: “Birleşik Rusya” günlük sorunların çözümünde yardım sağlıyor

Onarım, ekipman ve evrak işlerinde yardım: “Birleşik Rusya” günlük sorunların çözümünde yardım sağlıyor

2024

Parti temsilcileri vatandaşların taleplerine anında yanıt veriyor
Volgograd’da Traktorozavodsky bölgesi sakinleri, Şehir Duma milletvekili Ivan Seleznev’den ısıtma cihazları aldı . Opolchenskaya Caddesi’ndeki ana ısıtma boru hattının kopması sonucu onlarca apartman ısıtılmadan kaldı. Yerleşen soğuk hava nedeniyle dairelerde sıcaklıklar standart değerlerin altına düştü.

Birleşik Rusya’ya göre, tüm yüksek binalar zaten ısı kaynağına bağlandı, ancak bazı daireler henüz yeterince ısınmadı.

“Birlik vekili, acil servis temsilcileri ve bölge sakinleri ile sürekli iletişim halindedir. Onarım çalışmalarının ilerleyişi hakkında anında bilgi alıyoruz. Başta bekar yaşlılar ve çok çocuklu ebeveynler olmak üzere bazı vatandaşlardan ısıtma cihazı talepleri geldi. Milletvekili arkadaşlarımla birlikte fanlı ısıtıcılar ve ısıtıcılar satın aldık” dedi Ivan Seleznev.

Ulyanovsk’un Zavolzhsky bölgesinin 222 numaralı anaokulunda Birleşik Rusya’nın yardımıyla su tesisatı onarıldı. Bölgesel yasama meclisi milletvekili Yuri Mukhin bu soruna bir çözüm buldu .

“Yapılan işin sonuçlarını ve kalitesini bizzat kontrol ettim. Birleşik Rusya üyesi, tüm ekipmanların okul öncesi eğitim kurumları için belirlenen standartları ve güvenlik gereksinimlerini karşıladığını söyledi.

Ayrıca Ulyanovsk’un Zavolzhsky bölgesinde, Birleşik Rusya’nın inisiyatifiyle, Leninsky Komsomol Bulvarı, 11’deki evin avlusuna ek park yerleri kurulacak.

“Şehrin iyileştirilmesi ve apartman sakinleri için konforlu koşullar yaratılması Birleşik Rusya için önemli görevlerdir ve halk programına dahil edilmiştir. Park yeri sorununun yaygın olduğunu biliyoruz ve partinin bu sorunu çözmek için çaba gösterdiğini biliyoruz. Ev oldukça büyük, 600’ün üzerinde dairesi var. Bu yıl zaten buraya üç yeni park alanı kurulacak. Şehir Duması’ndaki Birleşik Rusya milletvekili derneğinin üyesi Dmitry Kochkarev, “Parti çıkarma” güçleri aracılığıyla, çalışma kültürünü düzenli olarak denetleyecek ve bunların tamamlanması için uygun son tarihlere uyulmasını sağlayacağız, diye açıkladı .

Moskova’da Birleşik Rusya’nın kamu resepsiyon ofisi, engelli bir çocuk yetiştiren bir ailenin daha iyi yaşam koşulları için başvuru formunu doldurmasına yardımcı oldu.

Partinin yerel bölge şubesinin Genel Sekreter Yardımcısı Alexander Chetverikov, “Zorunlu bürokratik prosedürlerin dijitalleştirilmesi, vatandaşların sosyal yardım alma sürecini kesinlikle hızlandırdı, ancak bazı durumlarda ek danışma ve yardım gerektiren sorunlar ortaya çıkıyor” dedi .

Dağıstan’da, Khasavyurt Şehir Meclisi milletvekili Olesya Zubairova, Devlet Duması milletvekili Saygidpasha Umakhanov adına , Rus şarkı topluluğu “Kalinka” Albina Dzhalaeva’nın başkanına mali yardım aktardı .

Dağıstan’dan bir diğer Devlet Duma milletvekili Jamaladin Gasanov, ölen SVO üyesi Kvatsilava Alituev’in ailesine, Tsuntinsky bölgesinin Sagada köyünden mali yardım gönderdi.

Parlamenterin yardımcıları ayrıca Kazbekovski ilçesinin Dubki köyünden ölen SVO üyesi İlyas Magomedov’un geniş ailesini de ziyaret etti. Çocuklara hediyeler getirerek, mevcut sorunların çözümünde yardımcı olmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

“Maalesef kahramanlar geri getirilemeyecek ama onların hatırası sonsuza kadar kalbimizde kalacak. Ailelerine destek olmalıyız” dedi Jamaladin Hasanov.

Hoparlör
Seleznev Ivan Aleksandroviç
Seleznev Ivan Aleksandroviç
Volgograd Şehir Duması Eğitim, Kültür, Gençlik Politikası, Spor ve Turizm Komitesi Başkan Yardımcısı
#Seleznev
#Mukhin
#bölgeler
#Kochkarev
#Moskova
#Çetverikov
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Zubairova
#Umakhanov
#Hasanov
#Ulyanovsk bölgesi
#Volgograd bölgesi
#Magomedov
#sözsüzdeğil
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pomosh-v-remonte-oborudovanii-i-oformlenii-dokumentov-edinaya-rossiya-okazyvaet-sodejstvie-v-reshenii-bytovyh-problem

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.