Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 20 Nisan 2023

İŞ ADAMI MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İŞ ADAMI MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İş İdamı Mustafa Sungur Ülger, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İş İdamı Mustafa Sungur Ülger, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminin ardından Ramazan Bayramı’nı sizlerle birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyim.

Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu mübarek bir ay olan Ramazan, Müslüman coğrafyasının kendine mahsus bir zaman dilimidir. Müslümanlar olarak hepimiz Ramazan’ın irade eğitiminden geçtik, onun şifa veren, gönülleri zenginleştiren günlerini yaşadık. Şimdi sevincimizi, mutluluğumuzu paylaşarak çoğaltma zamanıdır.

Bayramlar toplum şuurumuzun derinleştiği, zamanın en kıymetli duraklarıdır. Bayram coşkusuyla manevi bilincimiz yenilenir; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız pekişir.

Bayram sevincini gönlümüzün derinliklerine kadar hissetmeli ve o sevinci ailemize, yakın çevremize hatta bütün insanlığa yaymalıyız. Farklı coğrafyalardan, dillerden, ırklardan ve kültürlerden milyonlarca Müslüman bu kutlu günlerde aynı sevinç etrafında halkalanmalı; ihtimam, sevgi ve şefkat bekleyenlere, insanı insana sığınak bilen bir irfanla umut olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini diler, tüm ülkemizin ve değerli çalışma arkadaşlarımın bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA