Ana Sayfa DÜNYA 10 Eylül 2024

Geleceğe oy verin: Birleşik Rusya’nın bölgesel şubelerinin sekreterleri sandıklarda tercihlerini yaptı

Geleceğe oy verin: Birleşik Rusya’nın bölgesel şubelerinin sekreterleri sandıklarda tercihlerini yaptı
2024,

Yerel ve bölgesel seçimlerde oy kullandılar
Birleşik Rusya’nın Bryansk bölge şubesi sekreteri Vali Alexander Bogomaz , Starodubsky bölgesi Melensk köyündeki Malaya Rodina’daki oy verme merkezini ziyaret etti.

“Bugün yapılan çalışmaların devam etmesi için Bryansk bölgesinin kalkınmasına oy verdim. Her oy önemlidir, çünkü birlikte Rusya’nın geleceğini seçiyoruz!” – diye belirtti.

Birleşik Rusya’nın Orenburg bölge şubesi sekreteri Devlet Duması milletvekili Oleg Dimov sandık merkezini ziyaret etti. “Bölgeyi 5 yıl boyunca yönetecek, yeni başarılara, zaferlere, çığır açıcı fikirlere taşıyacak bir valiyi seçiyoruz. Her şeyin yoluna gireceğine eminim” diye vurguladı.

Birleşik Rusya’nın Kaliningrad bölge şubesi sekreteri, bölgesel yasama meclisi başkanı Andrei Kropotkin, A.P.’nin adını taşıyan çocuk kütüphanesindeki oy verme merkezinde oy kullandı. Gaidar. “Her aktif vatandaşın gelmesi gerektiğine inanıyorum. Artık sivil bir duruş sergileyerek bölgenin kalkınmasına, kalkınmasına katkıda bulunmak önemli” dedi.

Birleşik Rusya’nın Kırım bölge şubesi sekreteri ve Devlet Konseyi Başkanı Vladimir Konstantinov da oy kullandı. “Rusya Federasyonu’nun bir parçası olarak 10 yıldan fazla bir süredir Kırım kalkınmada muazzam bir başarı elde etti, entegrasyon tamamen tamamlandı. Kırımlılar, cumhuriyetin her yerleşim yerinde yıllar içinde meydana gelen olumlu değişiklikleri görüyor; yaşam düzeyi ve kalitesi sürekli artıyor. İnsanlar geleceğe inanmaya başladı ve büyük bir ülkede yaşamanın mutluluk olduğunu anladı. Önümüzdeki beş yılda cumhuriyetin refahı için hep birlikte yapacak çok işimiz var” dedi.

Tek Oylama Günü’nde neredeyse ülke genelinde seçimler yapılıyor. Bölgelerde bölgesel ve yerel düzeyde milletvekilleri için oy kullanılıyor: Rusya Federasyonu’nun kurucu kuruluşlarının 13 yasama meclisinde, bölgesel başkentlerin 21 şehir dumasında seçimler yapılıyor. Ayrıca Anadyr ve Abakan şehirlerinin belediye başkanları ve 25 bölge başkanı seçiliyor. Devlet Duması milletvekillerinin ara seçimleri tek görevli seçim bölgelerinde düzenleniyor. Ayrıca yerel özyönetim organlarındaki 33,7 binden fazla yetki değiştirilecek.

Hoparlör
Bogomaz Aleksandr Vasilyeviç
Bogomaz Aleksandr Vasilyeviç
Partinin Bryansk bölge şubesi sekreteri, federal parti projesi “Za Sambo”nun bölgesel kamu konseyi Başkanı; Bryansk Bölgesi Valisi
#seçim2024
#EDG
#bölüm sekreteri
#bölgeler
#Bryansk bölgesi
#Bogomaz
#Orenburg bölgesi
#Dimov
#Kaliningrad bölgesi
#Kropotkin
#Kırım Cumhuriyeti
#Konstantinov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/golosuem-za-budushee-sekretari-regotdelenij-edinoj-rossii-sdelali-svoj-vybor-na-izbiratelnyh-uchastkah

, , , , ,

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler