Ana Sayfa SİYASET 9 Ekim 2024

Galina Danilchenko: Zaporozhye bölgesinde 6 binden fazla kişi Birleşik Rusya’nın üyesi ve destekçisi oldu

Galina Danilchenko: Zaporozhye bölgesinde 6 binden fazla kişi Birleşik Rusya’nın üyesi ve destekçisi oldu
2024,

Parti bölgede 16 yerel şube açtı
“Birleşik Rusya”nın Zaporozhye bölge şubesi sekreteri Galina Danilchenko, “Birleşik Rusya”nın ilk günlerden itibaren Zaporozhye bölgesinde çalışmalarına başladığını, asıl görevinin insani bir misyon olduğunu belirtti .

“Bugün Birleşik Rusya’nın Zaporozhye bölge şubesi zaten benzer düşünen insanlardan oluşan güçlü bir dernektir. İnsanlara yardım etmek ve insan yerleşimlerini geliştirmek için bölge genelinde büyük parti projeleri uygulanıyor. Toplamda bu türden 16 proje var ve bizim için en büyükleri “Çocuk Sporları”, “Kendini Seç” ve “Yeni Okul” oldu. Tabii ki Zaporozhye bölgesinin tüm belediyelerinde halk programının uygulanmasına yardımcı olan bölge liderlerinden büyük destek alıyoruz” diye vurguladı Galina Danilchenko.

Hoparlör
Danilchenko Galina Viktorovna
Danilchenko Galina Viktorovna
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Zaporozhye bölge şubesi Sekreteri, Parti Genel Konseyi Üyesi, Melitopol Şehri İdare Başkanı
#Zaporozhye bölgesi
#Danilchenko
#bölge ofisi
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/galina-danilchenko-bolee-6-tysyach-chelovek-stali-chlenami-i-storonnikami-edinoj-rossii-v-zaporozhskoj-oblasti

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.