Ana Sayfa SİYASET 11 Haziran 2024

Devlet başkanı Hindistan Başbakanı Narendra Modi’ye tebrik telgrafı gönderdi

Olaylar

Uluslararası topluluk

Devlet başkanı Hindistan Başbakanı Narendra Modi’ye tebrik telgrafı gönderdi

2024

Başkan Kassym-Jomart Tokayev, Narendra Modi’yi Hindistan Cumhuriyeti Başbakanı olarak yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik etti.

 

 

 

 

Devletimizin başkanı, böylesine yüksek bir göreve yeniden seçilmenin, Hint vatandaşlarının Narendra Modi’nin ileri görüşlü politikalarına olan sarsılmaz güven ve desteğine tanıklık ettiğini belirtti.

“Sizin yetenekli liderliğiniz altında Hindistan’ın en hızlı büyüyen ekonomilerden biri olarak etkileyici yolculuğuna devam edeceğine ve yeni başarılara imza atacağına eminim. Telgrafta, Kazakistan’ın Hindistan ile halklarımız arasındaki güçlü dostluk bağlarına, ortak değerlere ve iyi ilişkilere dayanan uzun süredir devam eden stratejik ortaklığa büyük değer verdiği belirtildi.

 

 

 

 

Kazakistan Cumhurbaşkanı, Başbakana tüm asil çabalarında başarılar, dost Hindistan halkına refah ve refah diledi.

 

geri gelmek geri gelmek

kaynak:https://www.akorda.kz/ru/glava-gosudarstva-napravil-pozdravitelnuyu-telegrammu-premer-ministru-indii-narendre-modi-1053817

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler