Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 10 Mayıs 2023

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Trafik Haftası dolayısıyla Şht. Tuncer İlkokulu öğrenci ile Cumhurbaşkanlığı bahçesinde bir araya geldi

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Trafik Haftası dolayısıyla Şht. Tuncer İlkokulu öğrenci ile Cumhurbaşkanlığı bahçesinde bir araya geldi
08.05.2023

“Yurt dışından gelenlerin ehliyetlerinin KKTC’deki geçerliliği konusu özenle ele alınmalı”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Trafik Kazalarını Önleme Derneği (TKÖD), 2023 yılı Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şht. Tuncer İlkokulu öğrencileri ile Cumhurbaşkanlığı bahçesinde bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, trafikte artan araç sayısına işaret ederek sürücüleri daha dikkatli olmaları için uyardı.
Trafikte küçük bir hatanın insan hayatına mâl olabileceğini belirten Cumhurbaşkanı Tatar, TKÖD’ün trafikle ilgili çalışmalarının önemli olduğunu kaydederek trafik güvenliği konusunda çocuk yaşta eğitimin önemli olduğunu vurguladı.

Konuşmasında, ehliyet müfettişlerine de seslenen Cumhurbaşkanı Tatar; “Ehliyet alan o ehliyeti hak etmeli” dedi. Cumhurbaşkanı Tatar ayrıca yurt dışından gelenlerin ehliyetlerinin KKTC’deki geçerliliği konusunun da özenle ele alınması gerektiğini anlatarak yolları ve kuralları bilmeyen bir sürücünün ciddi tehdit oluşturabileceğine işaret etti.
Trafikte denetimin önemine de dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, alkollü sürüş ve cep telefonu kullanımına müsamaha gösterilmemesi gerektiğini vurguladı.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-trafik-haftasi-dolayisiyla-sht-tuncer-ilkokulu-ogrenci-11019

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.