Ana Sayfa GÜNDEM 11 Temmuz 2024

“Birleşik Rusya”, “Rusya’nın Gücü” maratonunun aile spor haftasını başlattı

“Birleşik Rusya”, “Rusya’nın Gücü” maratonunun aile spor haftasını başlattı

2024,

8-14 Temmuz tarihleri ​​arasında ülkenin tüm bölgelerinde düzenlenecek
Partinin aktivistleri ve destekçileri aile spor yarışmaları, profesyonel sporculardan ustalık dersleri, sağlıklı bir yaşam tarzı ve doğru beslenme üzerine dersler düzenliyor.

Bu amaçla halihazırda proje web sitesinde 411 site kayıtlıdır.

“Ortak spor etkinlikleri sadece sağlığı iyileştirmekle kalmıyor, aynı zamanda aileleri yakınlaştırıyor, birbirlerine destek olma fırsatı sağlıyor ve genç nesillere örnek oluyor. Maratonumuzun yaz etabının başlamasından bu yana 150 binden fazla kişi yarıştı. Birleşik Rusya’nın destekçileri ve ortakları üç binden fazla ücretsiz eğitim oturumu düzenledi. Tema haftamız, tüm aileyle spora katılmak için mükemmel bir fırsat,” dedi Parti Destekçileri Merkez Konseyi Başkanı Olga Zanko .

Nizhny Novgorod bölgesi Dzerzhinsk’te, Salyut stadyumunda Paralimpik şampiyonlar Vladislav Raretsky , Alexander Kuligin ve Vyacheslav Larionov’un katılımıyla bir futbol ustalık sınıfı , herkes için çocuk bayrak yarışları ve plaj futbolu düzenlenecek.

Kirov bölgesinde çocuklara trafik kuralları ve ilk yardımın yanı sıra bisiklet yarışı konusunda talimatlar verilecek olan “Büyük Bisiklet Yarışı” aile spor programı düzenlenecek.

Tüm Rusya yaz spor maratonunun “Rusya’nın Gücü” 1 Haziran’dan 10 Ağustos’a kadar sürdüğünü ve ünlü sporcularla çeşitli spor etkinlikleri, antrenmanlar, egzersizler ve ustalık sınıfları içerdiğini hatırlatalım. Spor etkinliklerine katılmak için Rusya’nın Gücü projesinin web sitesinde kayıt olabilirsiniz .

Hoparlör
Zanko Olga Nikolaevna
Zanko Olga Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları konusunda Başkan Yardımcısı, Tüm Rusya halk hareketi “ZAFER GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanı “Birleşik Rusya” Destekçileri Merkez Konseyi
#Rusya’nın Gücü
#Zanko
#bölgeler
#Festival
#destekçiler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-dala-start-semejnoj-sportivnoj-nedele-marafona-sila-rossii

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler