Ana Sayfa DÜNYA 10 Mayıs 2024

Birleşik Rusya, MGER ve Our Pravda Vakfı, Zafer Bayramı’nda Kuzey Askeri Bölge’nin Herson yönündeki katılımcılarını tebrik etti ve tatil için “hediyeler” dağıttı

Birleşik Rusya, MGER ve Our Pravda Vakfı, Zafer Bayramı’nda Kuzey Askeri Bölge’nin Herson yönündeki katılımcılarını tebrik etti ve tatil için “hediyeler” dağıttı
2024,

104. bölümün 345. alayının askerleri elektronik savaş ekipmanı, 76. bölüm – motosikletler, dalgakıranlar ve insansız hava araçları, özel kuvvetler – elektronik savaş sistemleri, optik manzaralar ve bir hava durumu istasyonu aldı.
Birleşik Rusya Merkez Yürütme Komitesi başkanı Alexander Sidyakin , Ukraynalı denizcilerin burada çok aktif olduğunu, Dinyeper’den itibaren tüm bölgenin tamamen ateş altında olduğunu söyledi.

“ Sivil hedefleri vuruyorlar. Gördükleri her şeyle. Bu sefer fena, hızlı dağ bisikletleri teslim ettiler. Hızlı bir şekilde hareket etmek ve düşman dronlarından kaçmak için kullanılabilirler. Pit bisikletlerine ek olarak, çocuklara bir grup daha Starling getirdik. Tankları, opornikleri ve zırhlı araçları vurmada çok iyiler” dedi.

MGER’in merkez karargahı başkanı Alexander Amelin , proaktif çalışmamıza, düşman ekipmanlarını ve insan gücünü konumlarımızdan kilometrelerce uzakta imha etmemize olanak tanıyan her şeyi devrettiğimizi söyledi .

“Ve motokros motosikletler saldırı uçaklarına hareket kabiliyeti katacak” dedi.

Birleşik Rusya ve Our Pravda Vakfı’nın İnsansız Sistemler Merkezi’ni oluşturduğunu hatırlatalım. İHA üretimi, haberleşme sistemleri ile elektronik harp ve keşif alanında faaliyet gösteren 100’den fazla küçük ve orta ölçekli işletmenin temsilcisini bir araya getiriyor.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için 13 milyardan fazla ruble toplandı.

Hoparlör
Sidyakin Alexander Gennadievich
Sidyakin Alexander Gennadievich
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Merkezi Yürütme Komitesi Başkanı, Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Ameline
#Kherson bölgesi
#bölgeler
#SVO
#Sıdyakın
#MGER
#bizim gerçeğimiz
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-mger-i-fond-nasha-pravda-pozdravili-uchastnikov-svo-na-hersonskom-napravlenii-s-dnyom-pobedy-i-peredali-podarki-k-prazdniku

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.