Ana Sayfa GÜNDEM 30 Nisan 2023

BAŞKAN SADETTİN BİLGİN `DEN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

BAŞKAN SADETTİN BİLGİN `DEN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Bilgin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Bilgin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Emekleriyle, alın terleriyle ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan ve toplumların üretim çarkının en önemli unsurunu teşkil eden işçilerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü hep birlikte idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir yere sahiptir. Özverili çalışmalarıyla ilimizin ve ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine büyük katkı sağlayan, toplumun belkemiği olarak üretim alanının en önemli aktörleri olan işçilerimiz, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyerek ülkemizin barış, huzur ve refah ortamına erişmesinde önemli rol oynamaktadırlar.

Toplumsal dayanışma ve bütünleşmenin belkemiği olan işçi kardeşlerimiz, bu minvalde hem kendi aralarındaki dayanışmayı hem de diğer sosyal kesimler ile aralarındaki uyum ve işbirliğini geliştirmekte ve alın terinin peşinde koşarak sorumluluk ve çalışkanlık timsali olmaya devam etmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle işçi emeklileri dâhil olmak üzere kamu ve özel sektörde özveriyle görev yapan tüm işçi kardeşlerimin ‘İşçi Bayramı’nı kutluyor, görevi başında hayatını kaybeden tüm işçi kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, tüm çalışanlarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA