Ana Sayfa SİYASET 4 Haziran 2024

Bakanın UNODC’nin Orta Asya’daki Bölge temsilcisiyle görüşmesi

Bakanın UNODC’nin Orta Asya’daki Bölge temsilcisiyle görüşmesi

.2024..jpg

 

 

 

 

3 Haziran 2024 tarihinde Tacikistan Dışişleri Bakanı Sayın Sirojiddin Muhriddin ile Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suç Ofisi (UNODC) Orta Asya Bölge Temsilcisi Sayın Ashita Mittal arasında bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda taraflar, UNODC çerçevesindeki kilit konuları, özellikle de 2022-2025 için UNODC Orta Asya Programı kapsamındaki projelerin uygulanmasındaki ilerlemeyi tartıştı.

Tacikistan ile UNODC arasındaki işbirliğinin mevcut seviyesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tacikistan Dışişleri Bakanı, UNODC Orta Asya Bölge Temsilcisi olarak gösterdiği çabalardan dolayı A. Mittal’e teşekkür etti ve gelecekteki çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medyadaki resmi sayfaları:

Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj​

Twitter’dayız : twitter.com/MOFA_Tajikistan​

Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk

kaynak:https://mfa.tj/en/main/view/15153/meeting-of-the-minister-with-the-regional-representative-of-the-unodc-in-central-asia

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.