Ana Sayfa SİYASET 13 Haziran 2024

Andrey Turchak, Altay Cumhuriyeti başkanlığına aday göstermek için seçim komisyonuna belgeler sundu

Andrey Turchak, Altay Cumhuriyeti başkanlığına aday göstermek için seçim komisyonuna belgeler sundu
13 Haziran 2024

Seçimler eylülde yapılacak
Andrei Turchak , Birleşik Rusya ekibiyle birlikte seçim kampanyasını “tarlalarda” insanlarla iletişim halinde yürütecek.

“Bu, cumhuriyetin sorunlarına hızla dalmamıza ve bölge sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak bir bölgesel kalkınma programı oluşturmamıza yardımcı olacak. Halkın programı” dedi Telegram kanalında.

4 Haziran’da Başkan Vladimir Putin’in Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreterini Altay Cumhuriyeti’nin başkan vekili olarak atadığını hatırlayalım .

Eylül ayındaki Birleşik Oylama Günü’nde, Rusya Federasyonu’nun 42 kurucu biriminde 70 seçim kampanyası düzenlenecek. Seçim sonuçlarına göre yerel özyönetim organları da dahil olmak üzere 25 binden fazla görev doldurulacak. Bölgelerde bölgesel ve yerel düzeyde milletvekilleri için oy kullanacaklar – Rusya Federasyonu’nun kurucu kuruluşlarının 13 yasama meclisinde, bölgesel başkentlerin 21 şehir dumasında ve yerel yönetimler için 10 toplu seçim kampanyasında seçimler yapılacak tutulacak. Ayrıca Anadyr ve Abakan şehirlerinin belediye başkanları ile 21 bölge başkanının doğrudan seçimleri yapılacak ve Devlet Duması milletvekillerinin ara seçimleri yapılacak.

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Altay Cumhuriyeti Başkan Vekili
#Turçak
#seçim2024
#Putin
#Altay Cumhuriyeti
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-podal-dokumenty-v-izbirkom-na-vydvizhenie-na-dolzhnost-kandidata-glavy-respubliki-altaj

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Benzer Haberler