Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 8 Ekim 2024

Çocuklar, emekliler, büyük aileler: Birleşik Rusya, “iyi işler” kapsamında bölgelerdeki sakinlere yardım ediyor

Çocuklar, emekliler, büyük aileler: Birleşik Rusya, “iyi işler” kapsamında bölgelerdeki sakinlere yardım ediyor

2024,

Parti aktivistleri ve milletvekilleri tarafından Rusya Devlet Başkanı’nın doğum günü nedeniyle etkinlikler düzenleniyor
Ulyanovsk bölgesinde, Birleşik Rusya’nın Zavolzhsky yerel şubesinin aktivistleri ve destekçileri Gaziler Sokağı’nda bir temizlik günü düzenledi. Meydanın yollarını enkaz ve düşen yapraklardan temizlediler, direkleri kir ve tozdan sildiler.

“Özel askeri operasyonun kahramanlarının – tereddüt etmeden Anavatanları için canlarını veren sıradan adamların – anısını korumak bizim kutsal görevimizdir. Bugünün gençliğine örnek olması gereken başarılarını, bağlılıklarını ve cesaretlerini her zaman onurlandıracağız,” diye paylaştı Birleşik Rusya bölgesel yürütme komitesi başkanı Konstantin Dolgov .

Bryansk bölgesinin Karaçevski bölgesinde, Birleşik Rusya’nın milletvekilleri ve aktivistleri kalabalık ailelere okul kitleri hediye etti.

Kursk bölgesinde, Birleşik Rusya üyeleri Bratskaya Bocharovka köyü yakınlarındaki bir göletin bölgesini temizlediler. İki metreküp çöp topladılar ve bunları daha sonra özel bir alana götürdüler.

Lipetsk bölgesinde, Birleşik Rusya’nın Dankovsky yerel şubesinin aktivistleri, Kursk bölgesinden ülke içinde yerinden edilmiş kişilerden oluşan bir aileye yardım etti. Kendilerine mutfak eşyaları ve kişisel hijyen ürünleri alındı.

Tataristan’daki Bolshekukmorskaya okulunda 5-11. sınıf öğrencileri için futbol, ​​voleybol ve mini kros spor turnuvası düzenlendi. Çocuklar için ayrıca okul çapında bir etkinlik düzenlendi ve burada Başkan’ın spora olan sevgisi ve aktif yaşam tarzı hakkında konuşuldu.

Kukmor Rehabilitasyon Merkezi’nde engelli çocuklar ve ergenler için sığınak mum yapımı üzerine bir ustalık sınıfı düzenlendi. Genç aktivistler, Birleşik Rusya’dan belediye meclis üyesi Ramzia Yurtaeva , öğretmenler ve merkez personelinin katılımıyla SVO askerleri için parafin yakıcıları yaptı.

Birleşik Rusya yerel şubesi sekreteri, Cheremshansky bölgesi başkanı Ramil Aibatov ve parti aktivistleri, Kzyl Yar köyünden Munira Guryeva’yı 100. yıldönümünü kutladılar .

Birleşik Rusya’nın Arsky yerel şubesi sekreteri, ilçe başkanı Ilshat Nuriev ve parti aktivistleri, Yamasheva, Krasnaya Sloboda sokakları ve Kazansu Parkı’na 1,6 bin çam ve üvez fidanı dikti. Ağaç dikimine 85 Birleşik Rusya üyesi katıldı.

Murmansk’ta Politeknik Lisesi personeli, yeni bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere okul malzemeleri bağışladı.

Moskova bölgesinde Sergiev Posad ve MGER Birleşik Rusya üyeleri, bölge sakini Birleşik Rusya’nın en yaşlı üyesi Natalya Prokopchuk’u ziyaret etti. Kadının evini temizlemesine ve yiyecek satın almasına yardım ettiler.

“Her gün yaptığımız iyiliklerin listesine yenilerini eklemeye çalışıyoruz. Herkes yardım için partinin yerel şubesine başvurabilir,” dedi Birleşik Rusya’nın Sergiev Posad şubesi üyesi Andrei Askerov .

Kherson bölgesinde, MGER aktivistleri, partinin yerel ve birincil şubeleri, milletvekilleri bölge sakinlerine yardım dağıttı, bekar ve engelli emeklileri ve büyük aileleri ziyaret etti.

“ Vladimir Putin, Rusya’yı adil, çok kutuplu bir dünya düzeninin ana yaratıcısı yaptı ve bugün, Rus halkını Kiev faşistlerinden koruyan kolektif Batı’nın saldırgan isteklerine gururla ve cesurca karşı çıkıyoruz!” – Birleşik Rusya’nın Herson bölge şubesi sekreteri Senatör Igor Kastyukevich’i vurguladı .

Kalançak bölgesindeki Birleşik Rusya aktivistleri, ön saflarda Kherson savaşçılarının kullandığı bir traktörü onardı.

Kalançak Temsilciler Meclisi Birleşik Rusya milletvekili Pavel Vasyutinsky, “Elektrikli ekipman sistemini onardık, kaynak işlerini yaptık, yüksek basınçlı hortumları değiştirdik, motor üzerinde çalıştık” dedi .

Kakhovka bölgesi ve Yukarı Rogaçik’te parti gönüllüleri bölge sakinlerine insani yardım ulaştırdı. Golopristansky bölgesinde ise mülteci bir aileye bahçelerini temizleme ve yakacak odun toplama konusunda yardım sağladılar.

Lugansk’ta Birleşik Rusya aktivistleri Cumhuriyetçi Çocuk Evi öğrencileri için bir şenlik konseri düzenledi. Bayramın sonunda tüm çocuklara oyuncaklar, tatlı hediyeler ve balonlar dağıtıldı.

Birleşik Rusya ayrıca Lugansk yetimhanesini de ziyaret ederek 50’den fazla kırtasiye ve yaratıcılık seti bağışladı.

Hoparlör
Dolgov Konstantin Nikolayeviç
Dolgov Konstantin Nikolayeviç
RPS Başkanlığı Üyesi; VII. Toplantıya ait Ulyanovsk Bölgesi Yasama Meclisi Başkan Vekili; Ulyanovsk Bölgesi Yasama Meclisi’ndeki BİRLEŞİK RUSYA grubunun başkan yardımcısı; URO Partisi Sekreter Yardımcısı – URO WPP “Birleşik Rusya” Bölgesel Yürütme Komitesi Başkanı, Ulyanovsk Bölgesi Yasama Meclisi Yardımcısı; “Kentsel Çevre” parti projesinin bölge koordinatörü.
#Ulyanovsk bölgesi
#bölgeler
#Dolgov
#Bryansk bölgesi
#Kursk bölgesi
#Lipetsk bölgesi
#Murmansk bölgesi
#Tataristan Cumhuriyeti
#Kherson bölgesi
#Nuriev
#Askerov
#Moskova bölgesi
#Kastyukevich
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#iyi işler rölesi
#Putin
#başkanın doğum günü
#GençMuhafız
#MGER
#ana sınıflar
#yarışmalar
#subbotnikler
#Tebrikler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/deti-pensionery-mnogodetnye-semi-edinaya-rossiya-pomogaet-zhitelyam-v-regionah-v-ramkah-estafety-dobryh-del

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.