Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT 7 Ekim 2024

Bekir Ayaz: MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı ziyaret etti

Bekir Ayaz: MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı ziyaret etti.

Spor yöneticisi Bekir Ayaz devlet büyükleri ziyaretleri kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel yönetimlerden sorumlu Sadir Durmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Açıklama yok.

Ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada: Deneyimli spor yöneticisi Bekir Ayaz, son dönemlerde gençler arasında uyuşturucu kullanımı ciddi bir toplumsal sorun haline gelmiştir. Bu durum, bireylerin sağlığına olduğu kadar, toplumun genel yapısına da zarar vermektedir.

Ayaz uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde en önemli faktörlerin başında sporun gelmektedir. Sporun uyuşturucuyla mücadeledeki etkisini artırmak için toplumun her kesiminin iş birliği yapması gerektiğini vurguladı. Aileler, eğitimciler, spor kulüpleri ve devlet, bu konuda ortak bir çaba içinde olmalıdır. Spor organizasyonları, gençlere yönelik özel programlar ve etkinlikler düzenleyerek bu mücadelede önemli bir katkı sunabilir.

MHP genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz nezaket ziyareti ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında göstermiş olduğu çabadan dolayı Spor yöneticisi Bekir Ayaz’a teşekkür etti. Uyuşturucu ile mücadele konusunda biz her zaman üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.